Πάντερ: «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ» (vid)

H Euroleague έκανε focus στον... πρωτάρη στη διοργάνωση Κέβιν Πάντερ με τον Αμερικανό να μιλάω για τα χιλιάδες τελευταία σουτ που έχει πάρει. 

Πάντερ: «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ» (vid)

Focus στον Κέβιν Πάντερ έκανε η Euroleague, με τον Αμερικανό σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Ολυμπιακού να μιλάει για τις πρώτες του εμπειρίες στην Euroleague, για τον Σάκοτα αλλά και για το ότι θέλει να παίρνει αυτός το τελευταίο σουτ και τις περισσότερες φορές… δικαίως.

«Αγαπώ να νικάω. Σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε έδειξα πόσο πολύ αγαπώ τις νίκες. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός» ανέφερε αρχικά ο Κέβιν Πάντερ για να συνεχίσει: «Δεν είχα βρεθεί ποτέ σε επίπεδο Euroleague και έπρεπε να βρω τα πατήματά μου και να δείξω πως είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα με τον οποίο συνεργάστηκε και στην ΑΕΚ, είπε: «Με τον κόουτς Σάκοτα κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας αλλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Να που ξανασυναντηθήκαμε σε περίεργα παιχνίδια των καιρών».

Για τον Ερυθρό Αστέρα, όπου πήγε μετά τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Βοήθησα τον Ερυθρό Αστέρα να νικήσει κάποια ματς και η ομάδα βοήθησε εμένα να παίξω καλά. Λειτούργησε και για τις δύο ομάδες η συνεργασία μας».

Όσο για τα… τελευταία σουτ; «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ, έχω κάνει χιλιάδες στην προπόνηση».