«Η Ρεάλ θέλει να υπογράψει τον Σλούκα» (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπογράψει  με  τον Κώστα Σλούκα για την επόμενη σεζόν, αναφέρει ισπανική ιστοσελίδα.

«Η Ρεάλ θέλει να υπογράψει τον Σλούκα» (pic)

Η defensacentral.com στο δημοσίευμα της το οποίο έχει την ένδειξη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία βρίσκεται σε φάση αναδόμησης έχει στα υπόψη της δύο μεγάλους παίκτες. Ο ένας είναι ο σεντερ Έκπε Ούντο και ο άλλος ο Κώστας Σλούκας.

Ολυμπιακός: Ορθάνοιχτη η πόρτα για Σλούκα

«Ο Ούντο που θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, είναι ο εκλεκτός για τη θέση του σέντερ και η Ρεάλ ανιχνεύει τις απαιτήσεις του για να αξιολογήσει μια πιθανή ενσωμάτωση» γράφει η ιστοσελίδα για τον 32χρονο Νιγηριανό.

Αναφερόμενη στον Σλούκα γράφει: Ο Κώστας Σλούκας εξετάζει τις επιλογές του για την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ ο οποίος ολοκληρώνει την πέμπτη του σεζόν στη Φενερμπαχτσέ , ανανέωσε το καλοκαίρι για τρεις χρόνια, μέχρι το 2022 , αλλά έχει ρήτρα αποχώρησης στο τέλος κάθε έτους με πολύ προσιτή τιμή».

Και συνεχίζει: «Ο Έλληνας διεθνής, πρωταθλητής της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό (2012 και 2013) και με τη Φενέρ (2017) σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Ομπράντοβιτς και αναζητά νέες προκλήσεις σε μια άλλη μεγάλη ομάδα από την Γηραιά Ήπειρο . Στην πραγματικότητα, αυτό έχει μεταφέρει στον εκπρόσωπό του.

«Ο Σλούκας , όπως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, έχει δώσει εντολή στον μάνατζερ του να γυρίσει την Ευρώπη για να ανακαλύψει ποιες ομάδες μπορεί να ενδιαφέρονται, ειδικά μετά από την κακή σεζόν που έκανε φέτος η Φενερμπαχτσέ.

Στη συνέχεια η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι εκτός από τη Ρεάλ ενδιαφέρον για τον Σλούκα υπάρχει από τις ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακό και Μακάμπι και παραθέτει τα στατιστικά του Έλληνα γκαρντ στην Ευρωλίγκα: 11,6 πόντους (48,2% στα δίποντα, 42,2% στα τρίποντα), 6,1 ασίστ σε 29:03 λεπτά συμμετοχής.