Ο Πιτίνο εξέθεσε τον Παναθηναϊκό: «Εξαιρετική η διαιτησία στη Euroleague»

Το αφήγημα περί κακής διαιτησίας που «κυνηγάει» τον Παναθηναϊκό και του έχει στερήσει Φάιναλ Φορ καταρρίπτεται από τα λεγόμενα ενός Hall Of Famer, του Ρικ Πιτίνο.

Ο Πιτίνο εξέθεσε τον Παναθηναϊκό: «Εξαιρετική η διαιτησία στη Euroleague»

Εστίαση στον τέως πλέον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, έκανε η Euroleague, με τη διοργανώτρια αρχή να συλλέγει σε ένα βίντεο διάφορες ατάκες του. Άλλες έκαναν εντύπωση, άλλες ήταν διαφορετικές, ωστόσο κανείς δεν αμφισβητεί το μπάσκετ που ξέρει και βλέπει ο Hall Of Famer κόουτς, ο οποίος παραλίγο να καθόταν και στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Γιαννακόπουλος: «Χάνω λεφτά από την εικόνα σας, πρόστιμο ενός μισθού»

Ο Πιτίνο διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τη Euroleague, καθώς μιλάει με μοναδικά λόγια για το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης:

«Είναι τρομερό το μπάσκετ, οι προπονητές είναι εξαιρετικοί, η διαιτησία απίστευτη και η στρατηγική μοιάζει πιο πολύ με το κολεγιακό και όχι το ΝΒΑ. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας προκειμένου να πλησιάσεις στη ρακέτα».

«Η διαιτησία απίστευτη…»! Ο Ρικ Πιτίνο δεν είδε κάποιο ψήγμα αδικίας προς τον Παναθηναϊκό. Δεν είδε κακούς διαιτητές και ποιότητα υπό το μηδέν, σε σύγκριση βέβαια και με τους διαιτητές της FIBA, όπως είχε πει παλαιότερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ότι είναι καλύτεροι.

Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ για τον διασυρμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το αφήγημα περί «κακής διαιτησίας» που «κυνηγάει» τον Παναθηναϊκό και του έχει στερήσει Φάιναλ Φορ, όπως έχει πει επανειλημμένως ο ιδιοκτήτης τής τέως ομάδας του Αμερικανού κόουτς, καταρρίπτεται από τα λεγόμενα ενός Hall Of Famer. Γιατί, σύμφωνα με αυτόν, η διαιτησία στην Euroleague είναι εξαιρετική.

Τι άλλο είπε; Μίλησε για τα ντέρμπι στην Ελλάδα: «Το κολεγιακό μπάσκετ έχει μεγάλες και φημισμένες κόντρες όπως το Κεντάκι - Λούιβιλ ή το Νορθ Καρολάινα - Ντιουκ. Αυτά τα παιχνίδια μοιάζουν με… εκκλησία όταν τα συγκρίνεις με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! Το πνεύμα του ντέρμπι δεν υπάρχει στις ΗΠΑ, ίσως και στο άθλημα γενικά. Όντας ξένος, δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στη ζωή μου».