Μπασκόνια: Αποφάσισε μείωση μισθών στους παίκτες

Όπως η Μπαρτσελόνα, έτσι και η Μπασκόνια ανακοίνωσε πως θα προβεί σε μειώσεις στους μισθούς των παικτών της και όχι μόνο.

Μπασκόνια: Αποφάσισε μείωση μισθών στους παίκτες

Τα πρωταθλήματα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρωλίγκα έχουν διακοπεί, καθώς η πανδημία έχει θερίσει τόσο τη χώρα όσο φυσικά και ολόκληρη την Ευρώπη. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, έρχονται και... εξελίξεις.

Ξέσπασαν Ρίμπας και Αμπρίνες: «Θέλετε να καταστρέψετε την ομάδα» (pics)

Η ομάδα της Μπασκόνια ακολούθησε το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα. Πώς; Η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων ανακοίνωσε ότι θα αναγκαστεί για λόγους ανωτέρας βίας να προβεί σε ρυθμίσεις όσον αφορά τα ταμεία της ώστε να έχει μικρότερες επιπτώσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα προβεί σε μείωση αποδοχών τόσο στους μπασκετμπολίστες της ομάδας όσο και στο σταφ αλλά και στους ανθρώπους που δουλεύουν στον σύλλογο. Και όλα αυτά μέχρι να επανέλθει η αθλητική ζωή στην Ισπανία, η οποία έχει διακοπεί λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα.

Να τονίσουμε πως τα κρούσματα από την πανδημία στην Ισπανία έχουν ξεπεράσει τις 72.000, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 5.600 άνθρωποι.