Η ΤΣΣΚΑ σε δράση! Χάκετ και Χάινς κέρδισαν Τζέιμς και Κουφό (pics-vid)

Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει αγωνιστικές δραστηριότητες, αλλά συνεχίζει προπονήσεις. Έπαιξαν προπονητικό διπλό και οι "μπλε" του Ντάνιελ Χάκετ και του Κάιλ Χάινς κέρδισαν με 103-72 τους "κόκκινους" των Μάικ Τζέιμς και Κώστα Κουφού.

Η ΤΣΣΚΑ σε δράση! Χάκετ και Χάινς κέρδισαν Τζέιμς και Κουφό (pics-vid)

Η ΤΣΣΚΑ, μπορεί να μην έχει αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς έχουν αναβληθεί Euroleague και VTB League, ωστόσο, όπως είχε πει και ο Δημήτρης Ιτούδης προπονήσεις συνεχίζουν και κάνουν.

Για να σπάσουν τη μονοτονία στη Μόσχα, έπαιξαν ένα προπονητικό διπλό. Χωρίστηκαν σε κόκκινους και μπλε και νικητές ήταν οι δεύτεροι του Ντάνιελ Χάκετ και του Κάιλ Χάινς με 103-72 έναντι της ομάδας των Μάικ Τζέιμς και Κώστα Κουφού.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μάικς Τζέιμς, ο οποίος θυμίζουμε είχε μπει σε καραντίνα, με 26 πόντους ενώ ο Νταρούν Χίλιαρντ, είχε για τους νικητές «μπλε» 19 πόντους. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ντάνιελ Χάκετ με 16 πόντους και 5 ασίστ.

Για τους «μπλε», ο Χάινς είχε 11 πόντους και ο Κουλάγκιν 13, ενώ για τους «κόκκινους», επίσης διψήφιος ήταν ο Ρον Μπέικερ με 12 πόντους. Οι νικητές «μπλε», είχαν πάντως και έναν ακόμη παίκτη με 11 πόντους, ο οποίος στην στατιστική πέρασε στο όνομα ως… «άγνωστος».