Ο Μίτσοφ για την τραγωδία στην Ιταλία: «Ήταν η Εβδομάδα Μόδας και το Μιλάνο ήταν γεμάτο»

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ επέστρεψε στη Σερβία και σε συνέντευξη του μίλησε για την τραγική κατάσταση που έζησε στην Ιταλία λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

 Ο Μίτσοφ για την τραγωδία στην Ιταλία: «Ήταν η Εβδομάδα Μόδας και το Μιλάνο ήταν γεμάτο»

O Bλάντιμιρ Μίτσοφ έζησε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση στο Μιλάνο, με την έξαρση του κορονοϊού να θερίζει τη βόρειο Ιταλία. Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ, αφού έληξε η καραντίνα που είχαν μπει οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, επέστρεψε στην πατρίδα του.

Εκεί παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας τόσο για το πως ξέφυγε η κατάσταση με την πανδημία στην Ιταλία, όσο και για την κατάσταση στη χώρα, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από όλες από τον κορονοϊό στην Ευρώπη.

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ σχολίασε τα εξής: «Δεν υπήρξε απαγόρευση κυκλοφορίας. Δεν πήραν την κατάσταση στα σοβαρά στην αρχή. Ήταν η Εβδομάδα Μόδας, κι όλη η πόλη ήταν γεμάτη. Οι καφετέριες, οι πλατείες, παντού υπήρχαν τουρίστες που κόλλησαν τον ιό, κι εν συνεχεία τον διέσπειραν σε όλο τον πλανήτη.

Οι παίκτες είναι φυσιολογικό να τρελαίνονται στο σπίτι, επιτρέπεται να περπατάς απλά σε περιοχές, που δεν υπάρχει κόσμος. Τώρα, βλέπω ότι ίσως απαγορεύσουν κι αυτό. Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Όλοι κλαίνε στην Ιταλία, για την εξάπλωση του ιού, οι νεκροί αυξάνονται ραγδαία μέρα με τη μέρα".