Ολυμπιακός: Ποια προπόνηση; Σε... καραντίνα οι παίκτες μέχρι νεοτέρας

Όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι κλειστές, τα γυμναστήρια επίσης, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε... καραντίνα στο σπίτι τους, προσπαθώντας ο καθένας να παραμείνει σε καλή κατάσταση. 

Ολυμπιακός: Ποια προπόνηση; Σε... καραντίνα οι παίκτες μέχρι νεοτέρας

Δεν πρόκειται να γίνει καμία προπόνηση στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας! Η κυβέρνηση έχει πάρει αυστηρά μέτρα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να κλείσουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γυμναστήρια. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άλλωστε ανέστειλε και εκείνο την λειτουργία του.

Ο κάθε παίκτης, απλά, παίρνει πρωτοβουλίες, σε συνεννόηση με τους γυμναστές και το προπονητικό-τιμ, και κάνει ασκήσεις και τρέξιμο. Είτε στο σπίτι του, είτε (αν υπάρξει η δυνατότητα) σε ανοιχτούς χώρους χωρίς πολυκοσμία, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, έως τη επιστροφή της ομάδας στις επάλξεις.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρωλίγκα θα επιστρέψει την 11η Απριλίου, εφόσον φυσικά υπάρξει βελτίωση της κατάστασης με τον ιό.

Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους. Για παίκτες, για προπονητές, για το σταφ, για την διοίκηση, αλλά αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων. Το τονίζουμε, πάντως, γιατί έχει σημασία. Όλοι οι ξένοι μπασκετμπολίστες των "ερυθρολεύκων" παραμένουν στην Αθήνα. Γιατί σε άλλες ομάδες κάποιοι έχουν ήδη... χαιρετήσει.