Αρμάνι - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός πάει Μιλάνο, η Χετάφε όχι

Οι διαφορές ανάμεσα στον αγώνα Αρμάνι - Ολυμπιακός για τη Euroleague και στο ποδοσφαιρικό Ίντερ - Χετάφε για το Europa league.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός πάει Μιλάνο, η Χετάφε όχι

Σκληρή κριτική δέχεται η Euroleague λόγω της απόφασής της να διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο, ο αγώνας Αρμάνι - Ολυμπιακός παρά την απειλή του κορονοϊού. Οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν αυθημερόν στην Ιταλική πόλη. Θα φτάσουν αεροπορικώς στη Γένοβα και ακολούθως θα κάνουν οδικώς 144 χιλιόμετρα για το Μιλάνο.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού θα αρχίσει στις 21:45 και δεκαπέντε λεπτά αργότερα, στο ποδόσφαιρο διεξάγεται μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο Μιλάνο. Η Ίντερ υποδέχεται την Χετάφε για τους «16» του Europa League σε ένα ματς που εδώ και μέρες έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού. Μόνο που το πιθανότερο είναι το ματς να μην γίνει.

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Τι θα γίνει αν οι Πειραιώτες δεν ταξιδέψουν στο Μιλάνο
Ο πρόεδρος της Χετάφε να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στο Μιλάνο. Ο Άνχελ Τόρες είπε στον ραδιοφωνικο σταθμό Onda Cero: «Ζητήσαμε από την UEFA να ψάξει μια εναλλακτική και να μην παίξουμε στο Μιλάνο. Δεν θέλουμε να μεταφερθούμε στο επίκεντρο του κορονοϊού. Ζητήσαμε από την ισπανική ομοσπονδία να απαιτήσει την αναβολή. Εάν πρέπει να'αποκλειστούμε, θα αποκλειστούμε. Δεν θα ρισκάρω για κανένα λόγο. Εάν πρέπει να γίνει έτσι, θα γίνει έτσι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει αίτημα αναβολής. Η Euroleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού και έτσι το παιχνίδι της Πέμπτης (12/03) μεταξύ της Αρμάνι και των "ερυθρόλευκων", για την 29η αγωνιστική, θα διεξαχθεί κανονικά στο Μιλάνο, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών.