Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανότατα χωρίς κόσμο στο ΣΕΦ λόγω κορονοϊού

Τα νέα μέτρα για την πρόληψη του κορονοϊού και την προφύλαξη της δημόσιας υγείας που ανακοίνωσε το αρμόδιο Υπουργείο επηρεάζουν άμεσα τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων που θα διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανότατα χωρίς κόσμο στο ΣΕΦ λόγω κορονοϊού

Τα νέα μέτρα για την πρόληψη του κορονοϊού και την προφύλαξη της δημόσιας υγείας που ανακοίνωσε το αρμόδιο Υπουργείο επηρεάζουν άμεσα τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων που αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι αθλητικοί αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός: Σε αναμονή οι «ερυθρόλευκοι»

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο την ερχόμενη Πέμπτη (12/03) που πάει προς αναβολή, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 του μηνός, θα φιλοξενήσουν το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο και το πιθανότερο είναι χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του.

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες για δύο εβδομάδες στην Ελλάδα (vid)

Μιλάμε για ένας ματς που ο Ολυμπιακός θα ήθελε πάρα πολύ την υποστήριξη του κόσμο του στην προσπάθεια που καταβάλλει για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά φυσικά αυτό που έχει σημασία και προέχει είναι η δημόσια υγεία.

Βέβαια, αυτό θα πρέπει να το ανακοινώσει και επίσημα η Euroleague, ωστόσο φαίνεται πως αυτό θα γίνει, καθώς έχουν προηγηθεί κι άλλα ματς κεκλεισμένων των θυρών στη διοργάνωση, όπως στο Μιλάνο.