Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Μισοάδειο το ΟΑΚΑ

Απογοήτευση και κόντρα οργανωμένων-Γιαννακόπουλου, έφεραν σαν αποτέλεσμα ο κόσμος του Παναθηναϊκού να μην έχει σπεύσει στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ. Η μικρότερη φετινή προσέλευση για φέτος στην Euroleague.

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Μισοάδειο το ΟΑΚΑ

Μία αναμέτρηση Παναθηναϊκού-ΤΣΣΚΑ υπό άλλες συνθήκες μπορεί να έφερνε και sold out στο ΟΑΚΑ. Είναι η δυναμική του αντιπάλου, το ότι ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε την… 4η θέση όπως έλεγαν, ο Δημήτρης Ιτούδης που επέστρεψε και πάλι στο ΟΑΚΑ, αλλά και ο Μάικ Τζέιμς κτλ. Υπό άλλες συνθήκες…

Γιατί, σε αυτές τις συνθήκες, τις σημερινές, το ΟΑΚΑ παρουσιάζει άδεια και «παγωμένη» εικόνα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δεν πήγε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ φρόντισε να απολυμάνει όλους του χώρους. Αλλά, δεν είναι μόνο ο φόβος για τον κορονοϊό.

Από τη μία η απογοήτευση του κόσμου για τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας του τελευταία, αλλά και τις κινήσεις της διοίκησης, Βλέπετε, πιστεύουν πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης του Ρικ Πιτίνο από συγκεκριμένα Μέσα.

Από την άλλη, υπάρχει η μεγάλη κόντρα μεταξύ των οργανωμένων οπαδών και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να απέχουν από το ΟΑΚΑ.

Όλα αυτά, έφεραν σαν αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ να υπάρχουν στο ΟΑΚΑ περί τους 7.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τους λιγότερους που έχουν επισκεφτεί φέτος το κλειστό στην Euroleague.