Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: ΚΑΕ Ολυμπιακός «Όλοι μαζί, με τη δύναμη της φωνής»

Επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός που καλεί τους φιλάθλους της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά στο παιχνίδι της Τρίτης (3/3) με τον Παναθηναϊκό και να μην απαντήσουν σε καμία τυχόν πρόκληση, στηρίζοντας την ομάδα τους, μόνο με τη δύναμη της φωνής τους.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: ΚΑΕ Ολυμπιακός «Όλοι μαζί, με τη δύναμη της φωνής»

Ανακοίνωση με προτροπές και οδηγίες στον κόσμο του εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (3/3) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καλεί τους φιλάθλους της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να μην απαντήσουν σε καμία τυχόν πρόκληση, στηρίζοντας την ομάδα τους, μόνο με τη δύναμη της φωνής τους.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην αυριανή (03/03, 21.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό με τη δύναμη της φωνής τους και ΜΟΝΟ, δημιουργώντας τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα που κάνει το ΣΕΦ μια από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη!

Καθιστούμε σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε έναν αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και ξέρουν ότι δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις. Με τη φωνή τους θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη. Όλοι μαζί.

Together We Fight.