Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίκτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα»

O Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στην αθλητικότητα των Πειραιωτών,

Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίκτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα»

Η Μακάμπι την Πέμπτη (27/2, 21:05) θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ, με το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει μόλις μία ήττα φέτος στην έδρα της. Ο προπονητής των Ισραηλινών αναφέρθηκε στη δυναμική των Πειραιωτών, σχολιάζοντας τα εξής: «Είναι σημαντικό να παίξουμε με ενέργεια και να διατηρήσουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στην Euroleague αν δεν παίξεις καλά, θα ηττηθείς. Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίκτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Για την κατάσταση με τους τραυματίες δήλωσε: «Ο Ταρίκ Μπλακ δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ακριβώς. Θα γνωρίζουμε περισσότερα αφού αρχίσει να προπονείται ξανά μαζί μας. Οι γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα είναι έτοιμος. Ο Ζούσμαν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουίνσι Έισι.

Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με αυτό το ρόστερ μέχρι τέλους, μαζί με τον Ταρίκ και θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς θα είναι έτοιμοι. Θα τους βάλουμε στο ρόστερ για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».