Αρμάνι - Ρεάλ: Ο Λάσο ανήσυχος για το ταξίδι στο Μιλάνο λόγω κορονοϊού

Την ερχόμενη Τρίτη η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο Μιλάνο και ο Πάμπλο Λάσο εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς ο ιταλικός βορράς έχει πληγεί από τον κορονοϊό.

Αρμάνι - Ρεάλ: Ο Λάσο ανήσυχος για το ταξίδι στο Μιλάνο λόγω κορονοϊού

O ιταλικός βορράς έχει πληγεί από τα συνεχόμενα κρούσματα του κορονοϊού, ο οποίος σιγά-σιγά εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Την ερχόμενη Τρίτη (3/3), είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρώτο ματς επιπέδου EuroLeague στην Ιταλία, ύστερα από την έξαρση του ιού.

Ζαλγκίρις - Αρμάνι Μιλάνο: Παίρνει έκτακτα μέτρα για την άφιξη των Ιταλών λόγω κορονοϊού

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της EuroLeague και αναμένουν ενημέρωση. Θα γίνει το ματς; Θα διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο; Στην Ιταλία, πάντως, έχουν αναβληθεί όλες οι αθλητικές διοργανώσεις.

Κορονοϊός: Θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο; Οδηγός το παιχνίδι Αρμάνι - Ρεάλ

Για το θέμα ρωτήθηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Οι αγώνες σε ό,τι αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ και τα άλλα σπορ έχουν αναβληθεί. Αν με ρωτάτε για το γεγονός ότι πρέπει να πάμε στο Μιλάνο σε μια εβδομάδα, μπορώ να πω ότι προκαλεί ανησυχία. Η κατάσταση είναι στα χέρια των ιταλικών αρχών, δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για το ζήτημα. Είμαι απλώς προπονητής μπάσκετ».