Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Πολ ενόψει Μακάμπι - Εκτός ο Ρούμπιτ

Ο Μπράντον Πολ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ταξιδέψει με την Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι. Ο Ρούμπιτ εξακολουθεί εκτός προπονήσεων.

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Πολ ενόψει Μακάμπι - Εκτός ο Ρούμπιτ

Μια λύση αλλά και ένας πονοκέφαλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος είδε τον μέχρι πρότινος άρρωστο με υψηλό πυρετό, Μπράντον Πολ, να επιστρέφει στις προπονήσεις ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και να παρουσιάζει θετικά δείγματα ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ την ερχόμενη Πέμπτη (27/2).

Ολυμπιακός: Ελπίδες για να παίξει ο Πολ με Μακάμπι - Δύσκολα ο Ρούμπιτ

Παρόλα αυτά, πονοκέφαλος παραμένει η υπόθεση του Όγκουστιν Ρούμπιτ ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων αφού νοσηλεύεται λόγω υψηλού πυρετού που τον ταλαιπωρεί και τον είχε αφήσει εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη (20/2) , με τον Αμερικανό να είναι αμφίβολος ακόμα και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την επόμενη Τρίτη (3/3).

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να ταξιδέψουν στο Ισραήλ χωρίς και τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, καθώς το μεταγραφικό ban της EuroLeague στην ομάδα του Πειραιά να βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, με τους δύο Αμερικανούς να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους στα «ερυθρόλευκα».

Αντίστοιχα εκτός δράσης έχει τεθεί και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την γαλλική ομάδα, όμως πρόκειται να βρεθεί στα πλάνα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στους «πράσινους».