Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό θράσος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και η συγκίνηση του πατέρα του (vid)

Δείτε σε video το τσαγανό, αλλά και το αγωνιστικό θράσος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, όπως και την συγκίνηση του πατέρα του, βλέποντας το παιδί του να ξεσηκώνει το κοινό στο ΣΕΦ. 

Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό θράσος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και η συγκίνηση του πατέρα του (vid)

Τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις από τα... μαλλιά και αυτό έκανε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης κόντρα στη Βιλερμπάν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έριξε για πρώτη φορά στο ματς στη δεύτερη περίοδο και ο 17χρονος γκαρντ... δάγκωνε σε κάθε φάση. Έβγαλε ενέργεια, πίεσε στην άμυνα, έκλεψε μπάλες, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και κυκλοφόρησε τη μπάλα με περίσσιο αγωνιστικό θράσος, παίζοντας μπάσκετ με αυτοπεποίθηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον επιβράβευσε, κρατώντας τον στο παρκέ για 17 λεπτά, στα οποία τα πήγε περίφημα, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα. Μάλιστα, κατάφερε να σηκώσει και το ΣΕΦ στο... πόδι, όταν έκλεψε την μπάλα και ακολούθως τέλειωσε την φάση στον αιφνιδιασμό, με ένα έξοχο και ώριμο μπάσιμο.

Κάπου εκεί συγκινήθηκε και ο πατέρας του, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σωτήρης Νικολαϊδης, ο οποίος σχεδόν... δάκρυσε, βλέποντας το παιδί να ανταποκρίνεται σε αυτό το επίπεδο, κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου.