Νικολαΐδης: «Ήμουν έτοιμος, πρέπει να παλέψουμε»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αγωνίστηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν πιάνοντας υψηλή απόδοση. Με δηλώσεις του ο νεαρός γκαρντ στάθηκε στα όσα του είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλά και στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας.

Νικολαΐδης: «Ήμουν έτοιμος, πρέπει να παλέψουμε»

Οι αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών ανάγκασαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο νεαρός γκαρντ κατάφερε να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν έως την κατάκτηση της νίκης.

Αρχικά δήλωσε: «Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική ήταν πολύ όμορφα που έπαιξα κι έκανε ότι έκανα. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, δεν έχει σημασία η προσωπική μου απόδοση και προχωράμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έκανα κάποια λάθη αλλά προσπάθησα να τα διορθώσω στην άμυνα αμέσως».

Για τη ψυχολογική προετοιμασία από τον Μπαρτζώκα τόνισε: «Υπήρχαν οι απουσίες, κάναμε προπόνηση κάθε μέρα κι ο κόουτς μου είπε ότι θα είμαι αποστολή και θα χρειαστεί να βοηθήσω. Ήμασταν εννέα παίκτες και έπρεπε όλοι να τα δώσουμε όλα. Ήμουν έτοιμος από κάθε πλευρά».

Για τη συνέχεια στη EuroLeague σχολίασε: «Κι εγώ και όλοι στην ομάδα πρέπει να παλέψουμε όλα τα ματς για αν συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Δεν έχει καμία σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος».