Παπανικολάου: «Κάνω ότι μου ζητάει η ομάδα, συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Έτοιμος να βοηθήσει σε όποια θέση και αν χρειαστεί δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν με 77-68.

Παπανικολάου: «Κάνω ότι μου ζητάει η ομάδα, συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με 77-68 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες αλλά κατάφεραν στο τέλος να φτάσουν μέχρι τη νίκη.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών ήταν ο Κώστας Παπανικολάου που δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση και αν χρειαστεί.

Αρχικά είπε: «Έχω πει πολλές φορές ότι κάνω ότι μου ζητάει η ομάδα. Ούτε δυάρι είμαι, ούτε δημιουργός, αλλά από την στιγμή που με εμπιστεύεται ο προπονητής το κάνω χωρίς συζήτηση. Κανείς δεν ξεκίνησε την καριέρα του δημιουργός. Όσο περισσότερο δουλεύεις, καταφέρνεις πράγματα. Με καθοδήγηση από τον πάγκο θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Σήμερα χρειάστηκε ο Γιώργος να παίξει παντού λόγου χάρη. Όταν υπάρχουν προβλήματα τα πάντα για τη νίκη».

Όσο για την συνέχεια στην EuroLeague πρόσθεσε: «Σίγουρα πρέπει να γίνονται υπολογισμοί. Αλλά με βάση το πρόγραμμα τίποτε δεν είναι μακριά η ανέφικτο. Όλα γίνονται. Εδώ είμαστε για να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Παιδιά είμαστε και εμείς και κυνηγάμε τα όνειρα μας. Νίκες σαν κι αυτές δίνουν ψυχολογία στην ομάδα και δείχνει χαρακτήρα».