Ολυμπιακός: Ποιος Μπρόκχοφ; Ψάχνει πλέι-μέικερ, όχι «δεύτερο ΜακΚίσικ» - Διάψευση για Φογκ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέι-μέικερ, χειριστή της μπάλας και όχι παίκτη σαν τον Μπρόκχοφ, που είναι πανομοιότυπος με τους ΜακΚίσικ και Πολ. Δεν υπάρχει θέμα με τον Φογκ. 

Ολυμπιακός: Ποιος Μπρόκχοφ; Ψάχνει πλέι-μέικερ, όχι «δεύτερο ΜακΚίσικ» - Διάψευση για Φογκ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν σενάρια από το εξωτερικό περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον 29χρονο Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ, Ράιαν Μπρόκχοφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς. Ένας παίκτη τον οποίο και γνωρίζει καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Παίκτης με ποιότητα, η σύνδεση με τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" δημιουργεί σενάρια, αλλά θα πρέπει να εμπεδώσει ο καθένας πως αυτή την στιγμή οι Πειραιώτες ψάχνουν πλέι-μέικερ, χειριστή της μπάλας και όχι σμολ-φόργουορντ ή "2αρο3άρια".

«Ο Ολυμπιακός κλείνει για δύο χρόνια τον Μπρόκχοφ από τους Μάβερικς» (pic)

Όπως γίνεται, αντιληπτό, λοιπόν, δεν υπάρχει "θέμα" Έρικ Μπρόκχοφ. Τουλάχιστον για αυτή την στιγμή. Για το ερχόμενο καλοκαίρι; Ίσως και να υπάρξει ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δεν δεν κοιτάζει την περίπτωση του Αυστραλού γκαρντ/φόργουορντ. Είναι δυνατόν να να κινείται για την απόκτηση παίκτη που έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με τον νεοαποκτηθέντα, γκαρντ/φόργουορντ, Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Μπράντον Πολ;

Ολυμπιακός: Ο ΜακΚίσικ φόρτωσε με 38 πόντους πριν από δυο εβδομάδες το καλάθι της Εφές! (vid)

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει τα μάτια του στην αγορά για "άσο", για παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησαν οι Βασίλης Σπανούλης και Τέιλορ Ρότσεστι με τους τραυματισμούς τους.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε φημολογία για την περίπτωση του 30χρονου Αμερικανού πλέι-μέικερ, Κάιλ Φογκ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κίνας. Την σεζόν 2016-2017 έκανε και ένα πέρασμα από την Μάλαγα. Από το μεγάλο λιμάνι, πάντως, διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη.