«Ο Ολυμπιακός κλείνει για δύο χρόνια τον Μπρόκχοφ από τους Μάβερικς» (pic)

Όπως αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα «Sports Rabbi», ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Αυστραλού πρώην παίκτη των Μάβερικς και της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, Ράιαν Μπρόκχοφ.

«Ο Ολυμπιακός κλείνει για δύο χρόνια τον Μπρόκχοφ από τους Μάβερικς» (pic)

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του ισραηλινού «Sports Rabbi» ο Ολυμπιακός πρόκειται να προχωρήσει σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, αποκτώντας τον πρόσφατα αποχωρήσαντα από τους Ντάλας Μάβερικς, Ράιαν Μπρόκχοφ.

Ο 30χρονος guard/small forward φέρεται πως θα υπογράψει συμβόλαιο 2 χρόνων με τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει υπάρξει και παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, νυν τεχνικού της ομάδας του Πειραιά, στην Λοκομοτίβ Κουμπάν την σπουδαία σεζόν 2015/16, όταν και η ρωσική ομάδα κατάφερε να φτάσει στο Final Four της EuroLeague.

Όσον αφορά την θητεία του στο NBA, ο Αυστραλός που αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από τους Μάβερικς, την περσινή σεζόν σε 40 παιχνίδια μετρούσε 4 πόντους, έχοντας 40,9% στα τρίποντα, αλλά και 1,5 ριμπάουντ σε 10,8 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα. Την φετινή τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Μπρόκχοφ σε 17 εμφανίσεις είχε 4,2 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, διατηρώντας το ποσοστό των τριπόντων του στο 39,2%, έχοντας και 2,5 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά ανά παιχνίδι.

Το δημοσίευμα του «Sports Rabbi»: