Ιτούδης: «Πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό»

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

 Ιτούδης: «Πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου είπε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν η μόνη ομάδα μέσα στο παρκέ. Πολλά μπράβο. Κυρίως για τον τρόπο που έπαιξε. Πίστεψαν στο πλάνο τους, ήταν προετοιμασμένοι. Εμείς δεν καταφέραμε να αλλάξουμε το τσιπάκι μέσα στην διαβολοβδομάδα. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και να γίνουμε καλύτεροι. Να βουλώσουμε τα στόματα μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Ξέρετε τα πρόσωπα που υπάρχουν στην ομάδα πόση ευχαρίστηση, πόσους τίτλους και νίκες έχουν φέρει. Μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να γίνουμε καλύτεροι. Με σκληρή δουλειά".
Για το αν ο Ολυμπιακός είναι ο κακός δαίμονας δήλωσε: "Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Ολυμπιακός ήταν ο καλύτερος σήμερα σε όλα τα σημεία. Αν θέλετε να φτιάξετε ιστορίες, φτιάξτε τις. Είναι σε εσάς αυτό".
Για το αν υπήρχε κατάλληλη προετοιμασία σημείωσε: "Εμείς κάναμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό. Να παίζουμε με αντίπαλο που έχει πολλές απουσίες και να τον υποτιμάμε. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα μέσα στη σεζόν και δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό. Όλα είναι δύσκολα. Τίποτα δεν υπάρχει εύκολο στη ζωή. Τεράστιο παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Βγήκε με όσους παίκτες είχε, έπαιξε και πάλεψε".
Σε ερώτηση για το χειρότερο στοιχείο της ΤΣΣΚΑ στην αναμέτρηση απάντησε: "Οι «μάχες» μας. Προσπαθήσαμε σαν πρωταθλήτρια ομάδας να φτιάξουμε μια ταυτότητα και αυτή είναι η αμυντική μας συμπεριφορά. Εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο να δώσουμε μάχες και να παλέψουμε. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που τα έκανε όλα".

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ 72-59: Και οι εννέα ήταν υπέροχοι!