EuroLeague: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

Η Ευρωλίγκα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, δημοσιοποίησε τους τρεις διαιτητές που ορίστηκαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλου την Ζενίτ την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ (7/2, 21:30).

EuroLeague: Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός - Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

Η EuroLeague λίγες ώρες μετά την λήξη της 23ης αγωνιστικής της δημοσιοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τους διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια της 24ης «στροφής», μιας και διανύουμε μια ακόμα διαβολοβδομάδα.

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (7/2, 21:30) ορίστηκαν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Ο Ιταλός Ρόσι, την φετινή τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Ευρωλίγκας δεν έχει οριστεί σε κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όμως έχει «σφυρίξει» την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια στην Ισπανία με 82-66, αλλά και την νίκη του απέναντι στην Άλμπα μέσα στο Βερολίνο με 99-80.

Παρόμοια και ο Τσέχος Βικλίτσκι, έχει οριστεί μόνο σε ένα παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα στην ήττα από την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ με 87-96.

Τέλος, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, ο Κροάτης Ράντοβιτς, είναι ο μόνος από τους τρεις που έχει διαιτητεύσει παιχνίδι των «πρασίνων» φέτος. Ήταν ο νικηφόρος αγώνας του «τριφυλλιού» με 86-70 στο κλειστό του ΟΑΚΑ απέναντι στην ισχυρή Εφές. Παράλληλα, ο πολύπειρος διαιτητής είχε βρεθεί και εκείνος στην νίκη του Ολυμπιακού στο Βερολίνο μαζί με τον Ρόσι.