Ολυμπιακός: Παραμένει το ban από την EuroLeague

Παρά τις πληροφορίες πως υπήρξε συνεννόηση μεταξύ Ολυμπιακού και EuroLeague για το ban, η διοργανώτρια αρχή με ενημέρωση της ξεκαθάρισε πως η τιμωρία παραμένει στους Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός: Παραμένει το ban από την EuroLeague

Αναστάτωση δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες μεταξύ Ολυμπιακού και EuroLeague, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως θα ρίξει ban (!) στους Πειραιώτες για οικονομικές εκκρεμότητες.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Επιστολή στην EuroLeague για την άρση του ban

Οι "ερυθρόλευκοι" ξαφνιάστηκαν από αυτή την εξέλιξη, καθώς όπως αναφέραμε τόνιζαν πως είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δεν υπάρχει θέμα οφειλών προς κανέναν. Για αυτόν τον λόγο, κιόλας, όντας σίγουροι για τον εαυτό τους, έστειλαν επιστολή στην EuroLeague, ζητώντας το σκεπτικό της απόφασης, επισημαίνοντας πως δεν θα πρέπει να γίνονται λάθη, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Η Euroleague επέβαλλε ban στον Ολυμπιακό για μεταγραφές - Απορούν οι «ερυθρόλευκοι» για τον λόγο

Λίγες ώρες μετά, πληροφορίες από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έκαναν λόγο πως η EuroLeague έκανε λάθος λόγω κακής συνεννόησης μεταξύ των τμημάτων της. Στη συνέχεια, όμως, η EuroLeague με επίσημη ενημέρωση της στο fosonline.gr, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα λάθος, τονίζοντας πως το ban στην ΚΑΕ Ολυμπιακός παραμένει, όπως ξεκαθάρισε στην αρχική της ανακοίνωση.