Κόνιαρης: «Χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις»

Ο Αντώνης Κόνιαρης στην media day του Ολυμπιακού ενόψει του παιχνιδιού με την Μπασκόνια το βράδυ της Πέμπτης (30/1, 21:00) ανέφερε πως ο ερχομός του Έλις στην ομάδα του ήταν αναγκαίος για την συνέχεια, ενώ στάθηκε και στο πόσο σημαντική θα είναι η νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Κόνιαρης: «Χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις»

Ο Αντώνης Κόνιαρης, μιλώντας στην media day του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης(30/1) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, διευκρίνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του «δουλεύουν» ακατάπαυστα στην προπόνηση ώστε να καταφέρουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, το οποίο θα τους οδηγήσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Έλληνας γκαρντ, στάθηκε και στην τακτική της ισπανικής ομάδας, ενώ δεν ξέχασε να τονίσει και το πόσο σημαντική ήταν η προσθήκη του Οκτάβιους Έλις από τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόνιαρης:

Αναφορικά με την απόδοση αλλά και το πρόσωπο που δείχνουν στα παιχνίδια ανέφερε αρχικά: «Ελπίζω να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δουλεύουμε σκληρά. Πρέπει να κερδίσουμε, θα δώσουμε παραπάνω από το 100%. Πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ματς».

Προσθέτοντας: «Η πίεση στα γκαρντ θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ξέρουμε τα γκαρντ τους και αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει την διαφορά».

Σχετικά με τον ερχομό του Έλις: «Τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι. Ήδη βοηθά πολύ, θα φανεί και στα παιχνίδια αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας, χρειαζόμασταν έναν ψηλό σαν τον Έλις».

Ενώ για τον Βασίλη Σπανούλη τόνισε: «Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός της ομάδας, ο ηγέτης. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο και να έχουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή. Έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, όποιος το ακολουθήσει θα είναι στο παιχνίδι και η ομάδα θα κερδίζει».