Μακάμπι: Ανανέωσε ο Ουίλμπεκιν μέχρι το 2023!

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σκότι Ουίλμπεκιν, προέβη στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ισραηλινή ομάδα.

Μακάμπι: Ανανέωσε ο Ουίλμπεκιν μέχρι το 2023!

Λίγες αγωνιστικές πριν τα φετινά playoffs της EuroLeague, η Μακάμπι έκανε μια κίνηση «ματ», η οποία μπορεί να αποβεί η ιδανική για μια θέση στο φετινό Final Four της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, «έδεσε» τον Σκότι Ουίλμπεκιν ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Αμερικανός αυτή την στιγμή είναι πρώτος σε εύστοχα τρίποντα στην Ευρωλίγκα έχοντας 69 και το ποσοστό του 44%.

Όσον αφορά την Μακάμπι, ο Ουίλμπεκιν ηγείται στην κατηγορία των λεπτών που αγωνίζεται ανά αγώνα, με 24:43 λεπτά μέσο όρο, στην κατηγορία των ασίστ με 3.5 μέσο όρο και σε αυτήν των κλεψιμάτων με 1.3 μέσο όρο ανά αγώνα.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά για την ανανέωση του Αμερικανού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Σκότι θα συνεχίσει να είναι ένας εκ των ηγετών του ρόστερ μας, ενώ με τις ικανότητες του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».