Oμπράντοβιτς: «Θα ετοιμάσουμε video για την διαιτησία» (vid)

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν δυσαρεστημένος για το επίπεδο της διαιτησίας, τονίζοντας πως η Φενέρμπαχτσε θα φτιάξει video, ώστε να το στείλει στους ανθρώπους της EuroLeague.

Oμπράντοβιτς: «Θα ετοιμάσουμε video για την διαιτησία» (vid)

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με τους γηπεδούχους, όμως, να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξέφρασε ανοιχτά τις προθέσεις του: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν για 40'. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως επιστρέψαμε και δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Χάσαμε μερικές κατοχές και κάποια ελεύθερα σουτ. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι της ήττας. Πιστεύω πως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Σίγουρα, θα ετοιμάσουμε ένα βίντεο και θα το συζητήσουμε με τους ανθρώπους της Euroleague. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Φυσικά, τους σεβόμαστε όλους. Όμως, θέλουμε να μας δείχνουν και εμάς σεβασμό».

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα 74-80: «Φρένο» στο σερί... (vid)