Ολυμπιακός-Άλμπα 86-93: Ρενέσες: «Είχαμε τρομερά ποσοστά»

Ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Άιτο Ρενέσες στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στάθηκε στα τρομερά ποσοστά ευστοχίας που είχε η ομάδα του.

Ολυμπιακός-Άλμπα 86-93: Ρενέσες: «Είχαμε τρομερά ποσοστά»

Η Άλμπα Βερολίνου κατάφερε και έφυγε νικήτρια από το ΣΕΦ και ο προπονητής της, ο Άιτο Ρενέσες στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του είχε τρομερά ποσοστά ευστοχίας.

Ολυμπιακός - Άλμπα 86-93. Μπαρτζώκας: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν κοιλιά»

«Κάναμε μια πολύ καλή νίκη. Επέστρεψε ο Έρικσεν και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό. Γενικά κάναμε καλή δουλειά. Θεωρώ πως είχαμε τρομερό ποσοστό στα τρίποντα σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που ήταν καλός στα δίποντα. Νομίζω αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Είμαστε σε καλό ρυθμό τη δεδομένη στιγμή.

Έχουμε ενέργεια, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και τονίζω πως είχαμε επιστροφές. Αυτό μας βοήθησε. Μου αρέσει γενικά να κοουτσάρω. Θέλω να έχω παίκτες που θα παλεύουν 100%. Πρέπει να γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση και να βοηθάνε την ομάδα μέσα από αυτό», υπογράμμισε ο Άιτο Ρενέσες στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό.