Πιτίνο: «Θα παίξει ο Ράουτινς»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο Τετάρτη την Μπάγερν (21.00) με τον Ρικ Πιτίνο να δηλώνει πως θα παίξει και ο Άντι Ράουτινς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τους «πράσινους».

Πιτίνο: «Θα παίξει ο Ράουτινς»

Η νίκη είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στον αυριανό (15/1, 21.00) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν.

Ο τεχνικός των «πράσινων» Ρικ Πιτίνο επεσήμανε την αναγκαιότητα να φτιάξει η ομάδα του ένα σερί νικών και έκανε γνωστό πως ο Άντι Ράουτινς θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους Γερμανούς.

«Πρέπει να παίξουμε με πολύ συναίσθημα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι μέρος του προγράμματος και πρέπει να κάνουμε σερί. Θα χρειαστούμε στήριξη από τον κόσμο Είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς» είπε αρχικά ο Πιτίνο και συμπλήρωσε για τον Ράουτινς: «Θα χρειαστεί χρόνο. Θα πάρει λεπτά, όχι πολλά κόντρα στην Μπάγερν. Θα χρειαστεί 5-10 μέρες για να προσαρμοστεί στο σύστημά μας».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να αφήσει πίσω την ήττα στο Μιλάνο: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε λάθη και αδυναμίες. Δουλεύουμε καλά, αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στο παρκέ και πρέπει να βγουν και στο παιχνίδι».

Για τον Ράουτινς: «Προφανώς θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, σουτάρει καλά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάζει γρήγορα στην ομάδα. Θα τον κάνουμε και εμείς να νιώσει οικεία».