Κόνιαρης: «Ο Μπαρτζώκας θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό κι εμένα»

Ο Αντώνης Κόνιαρης αναφέρθηκε στη media day του Ολυμπιακού ενόψει της Άλμπα Βερολίνου στο νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Μπαρτζώκα.

Κόνιαρης: «Ο Μπαρτζώκας θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό κι εμένα»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Αντώνης Κόνιαρης μίλησε στη media day των «ερυθρόλευκων» ενόψει του αγώνα της 19ης αγωνιστικής με την Άλμπα Βερολίνου (14/1, 21:00) και όπως τόνισε η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου της πρέπει να κερδίσει.

Ο νεαρός διεθνής αναφέρθηκε παράλληλα στο νέο τεχνικό Γιώργο Μπαρτζώκα, και δήλωσε πως είναι ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε Euroleague και αναμφίβολα θα βοηθήσει τόσο αυτόν όσο και την ομάδα συνολικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Κόνιαρη:

Για το «πρέπει» του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου: «Υπάρχει ένα "πρέπει" και στα δύο ματς. Κάναμε μια καλή νίκη, θέλουμε άλλη μία. Συνήθως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι ύστερα από κάτι πολύ καλό. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Θα γίνουν σταδιακά. Η ομάδα είναι σε έναν καλό ρυθμό. Μαζί με τον κόσμο μας πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Δεν ξέρω τι θα αλλάξει. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη, πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτό ξέρω. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας που πήρε την Euroleague. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για εκείνον. Σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα».