Επίσημο: Tέλος από τον Ολυμπιακό ο Κεμζούρα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κεστούτις Κεμζούρα. Ήρθε ως βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ από τον Οκτώβρη ανέλαβε ως πρώτος κόουτς της ομάδας. 

Επίσημο: Tέλος από τον Ολυμπιακό ο Κεμζούρα

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και πράξη. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κεστούτις Κεμζούρα. Ένας άνθρωπος τον οποίο σεβάστηκαν και εκτίμησαν, όχι μόνο οι άνθρωποι της διοίκησης των "ερυθρολεύκων", αλλά και οι παίκτες της ομάδας. Ήρθε και φεύγει σαν φίλος, με τους Πειραιώτες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον στην ανακοίνωση τους.

Ο Λιθουανός κόουτς βρέθηκε στο προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018, όντας ο πρώτος βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ. Με την απομάκρυνσή του τον περασμένο Οκτώβρη, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Κατάφερε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά στη συνέχεια δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι ο αντικαταστάτης του.

H ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Λιθουανός τεχνικός υπηρέτησε τον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για το καλό της ομάδας.

Θέλουμε να ευχηθούμε στον coach Κεμζούρα, έναν αληθινό κύριο, καλή συνέχεια στην καριέρα του».