Νέο «στοπ» Μπερτομέου σε Παναθηναϊκό

Η οικογένεια Γιαννακόπουλων προσπάθησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την πλευρά του Τζόρντι Μπερτομέου όμως οι συζητήσεις τους ήταν άκαρπες αφού ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague δε δέχθηκε τα αιτήματά τους.

Νέο «στοπ» Μπερτομέου σε Παναθηναϊκό

Μπορεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να έχει έρθει σε ανοιχτή ρήξη με τη διοίκηση της Euroleague μετά την κόντρα του ισχυρού της άνδρα, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ωστόσο αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι «πράσινοι» αποφάσισαν αμέσως να φύγουν από αυτή τη διοργάνωση και να εισχωρήσουν στο Champions League της FIBA.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι κινήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, αφού σύμφωνα με το Sportando υπήρξε επικοινωνία της οικογένειας Γιαννακόπουλων με τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague η οποία όμως δεν είχε αίσιο τέλος. Η πρωτοβουλία ήταν της πλευράς του Παναθηναϊκού και στη συζήτηση συμμετείχε όλη η οικογένεια αλλά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος και οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλα τα θέματα που έχουν φέρει τη ρήξη Μπερτομέου - Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η επικοινωνία έγινε πριν την ανακοίνωση του Παύλου και του Θανάση με την οποία υπερασπίζονται τους ισχυρισμούς του Δημήτρη. Ο Μπερτομέου ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να υπάρξει νέο ραντεβού μετά το Final Four της Euroleague, όμως η «πράσινη» πλευρά αρνήθηκε ζητώντας ότι είναι να γίνει, να γίνει άμεσα.

Το αίτημα αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τον Τζόρντι Μπερτομέου κι έτσι την επόμενη ημέρα ο Δημήτρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν με σκοπό να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ένταξη του Παναθηναϊκού στο Champions League, ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας από αυτό της Euroleague.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας