Βαλένθια - Ολυμπιακός: Ύμνοι Πονσαρνάου για τους «ερυθρόλευκους»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (10.1, 22.00) αγώνα στην Euroleague.

Βαλένθια - Ολυμπιακός: Ύμνοι Πονσαρνάου για τους «ερυθρόλευκους»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου βλέπει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Euroleague ως προετοιμασία για τον τελικό με τη Γιουβεντούτ στο Copa del Rey.

Βαλένθια: Χωρίς Λόιντ κόντρα σε Ολυμπιακό

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε 40 ώρες από τον «τελικό», αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για να είσαι ανταγωνιστικός είναι πάντα να σκέφτεσαι μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Κεμζούρα: «Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που έχουμε»

Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που υπάρχει, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να μην αφήσουμε το παιχνίδι καμιά στιγμή. Μετά θα εξετάσουμε τα υπόλοιπα» είπε.

Ο Πορσανάου υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει «έναν Σπανούλη, έναν Πρίντεζη, έναν Παπανικολάου και ίσως τον Μιλουτίνοφ ή τον Μπράντον Πολ, παίκτες που δεν έχουν παίξει μόνο σε φάιναλ - φορ αλλά έχουν κερδίσει τον τίτλο και ακόμη κάποιοι αναδείχθηκαν MVP».

«Είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ ταλαντούχους και παίκτες-νικητές που ξέρουν τι να κάνουν για να κερδίσουν. Για εμάς, οι οποίοι είμαστε μια άπειρη ομάδα στη διοργάνωση, είναι μια πρόσθετη δυσκολία, οπότε πρέπει να βρούμε τη μέγιστη ενέργεια για 40 λεπτά», είπε.

Για την απώλεια του Τζόρνταν Λόιντ είπε ότι «θα πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά για να καλύψουμε το κενό του»