Κεμζούρα: «Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που έχουμε»

Ο Λιθουανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην media day της ομάδας του, στάθηκε στην πολύ δυνατή έδρα των Ισπανών, στο πόσο δημιουργική ομάδα είναι, αλλά και στο γεγονός ότι θα πρέπει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Κεμζούρα: «Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που έχουμε»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις στην media day του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Βαλένθια στην Ισπανία για την 18η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Λιθουανός κόουτς διευκρίνισε πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο λόγω της αριθμητικής μειονότητας, εφόσον οι Τσέρι και Ριντ δεν ακολούθησαν την αποστολή, αλλά και λόγω του υψηλού ρυθμού που της αρέσει να παίζει η ισπανική ομάδα. Επιπλέον, στάθηκε στους πολύ καλούς σουτέρ που έχει στο ρόστερ της η Βαλένθια αλλά και στην εξίσου δυνατή έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κεμζούρα: «Η Βαλένθια αγωνίζεται πάρα πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Κερδίζει στην έδρα της πολύ καλές ομάδες. Παίζουν πολύ καλύτερα σε σχέση με την πρώτη φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι. Ο ηγέτης τους είναι ο Ντούμπλιεβιτς όμως ο Κολόμ είναι αυτός που «δημιουργεί» φάσεις για τους συμπαίκτες του. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει σε υψηλό ρυθμό, να τρέχει στο γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορεί την μπάλα και δημιουργεί καλές φάσεις από σκριν στην μπάλα.

Έχουν εξίσου καλούς σουτέρ με τους ψηλούς τους, όμως δουλεύουμε και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι με όσους παίκτες έχουμε στην διάθεση μας. Γνωρίζουμε πως θα έχουμε κάποιους περιορισμούς στις επιθέσεις αλλά γνωρίζουμε και πως θα μπορέσουμε να τις βγάλουμε εις πέρας. Επομένως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε.»