Ολυμπιακός: Μετρούν μέρες Ριντ και Τσέρι - Στην έξοδο και ο Μπάλντγουϊν

Ριντ και Τσέρι τέθηκαν εκτός αποστολής από το ματς με την Βαλένθια, βρίσκονται σε τιμωρία και είναι θέμα χρόνου το τέλος της συνεργασίας τους με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Ολυμπιακός: Μετρούν μέρες Ριντ και Τσέρι - Στην έξοδο και ο Μπάλντγουϊν

Τόσο ο Γουίλι Ριντ, όσο και ο Γουίλ Τσέρι, έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι στη Βαλένθια. Αμφότεροι είναι τιμωρημένοι, για πειθαρχικά παραπτώματα. Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία, ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε τα εξής για το θέμα: «Υπάρχουν δύο παίκτες που αποβλήθηκαν και δεν ταξιδεύουν. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση».

Η απομάκρυνση των Γουίλ Τσέρι και Γουίλι Ριντ από την ομάδα, πάντως, είναι θέμα χρόνου. Δεν υπολογίζονται ενόψει της συνέχειας. Υπάρχει ρήξη στις σχέσεις με τους παίκτες και είναι ειλημμένη απόφαση η αποχώρηση τους. Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στα χέρια με τον Γουέιντ Μπάλντγουϊν, ενώ ο συμπατριώτης του σέντερ, βρέθηκε σε λογομαχία τόσο με τον Κεστούτις Κεμζούρα, όσο και με συμπαίκτες του, εμφανίζοντας γενικά έναν προβληματικό χαρακτήρα.

Εξαιρετικά αμφίβολη, πάντως, είναι και η παραμονή του Γουέιντ Μπάλντγουϊν στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πως και εκείνος θα αποχωρήσει σύντομα από το μεγάλο λιμάνι. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο κοιτάζουν ήδη την αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ενώ σε αυτό προστέθηκε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.