Ερυθρός Αστέρας: Δεν ταξίδεψε στην Ποντγκόριτσα, ζητά αναβολή λόγω επεισοδίων

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν ταξίδεψε στην Ποντγκόριτσα για το παιχνίδι της Δευτέρας (30/12) με την Μπουντούτσνοστ λόγω τεταμένου κλίματος και επεισοδίων στο Μαυροβούνιο.

Ερυθρός Αστέρας: Δεν ταξίδεψε στην Ποντγκόριτσα, ζητά αναβολή λόγω επεισοδίων

Η ψήφιση του Νόμου στη σερβική Βουλή που αφαιρεί τα περιουσιακά στοιχεία της ορθόδοξης σερβικής εκκλησίας έχει προκαλέσει εκτεταμένα επεισόδια και διαδηλώσεις στο Μαυροβούνιο. Από την έκρυθμη κατάσταση επηρεάζεται και ο Ερυθρός Αστέρας.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ντούσαν Σάκοτα ήταν να ταξιδέψει στην Ποντγκόριτσα για τον αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ, ωστόσο ακύρωσε το ταξίδι της ζητώντας παράλληλα ο αγώνας που είναι να γίνει τη Δευτέρα (30/12), να αναβληθεί.

Η αρμόδια Αρχή πάντως δεν έκανε δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, τονίζοντας ότι τα μέτρα ασφάλειας θα είναι τέτοια που δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Πάντως ο Ερυθρός Αστέρας προς ώρας, εμμένει στην απόφασή του να μην ταξιδέψει στην Ποντγκόριτσα και αν το αίτημα του για αναβολή του αγώνα, δε γίνει τελικά δεκτό, κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην προσπάθειά του να μπει στα Play Offs.