Βατούτιν: «Δεν έχουμε παράπονα από την προσπάθεια του Κουφού»

Ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό μέσο, μίλησε τόσο για την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς όσο και για αυτή του Κώστα Κουφού, ο οποίος δεν έχει αποδώσει ακόμα τα ζητούμενα της ομάδας.

Βατούτιν: «Δεν έχουμε παράπονα από την προσπάθεια του Κουφού»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το περασμένο καλοκαίρι προέβη σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κώστα Κουφού ύστερα από την θητεία του για αρκετά χρόνια στο NBA.

Ο Έλληνας σέντερ παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει ακόμα να ενσωματωθεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και να αποδώσει αυτά που του έχουν ζητηθεί από τον προπονητή του, Δημήτρη Ιτούδη, με τον ιδιοκτήτη της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, παρόλα αυτά να τον στηρίζει σε δηλώσεις που έκανε στο ρωσικό «iz.ru».

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας ανέφερε: «Πάντα θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ο Κουφός θα είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει το παιχνίδι μας ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν έχουμε παράπονα από την προσπάθεια του, απλώς δεν ξέρει καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν έχει βρει χρόνο να το μάθει μέσω των προπονήσεων. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε τρομερά νούμερα από τον Κουφό, γιατί δεν είναι τέτοιου είδους παίκτες. Κυρίως βοηθά με τα ριμπάουντ, που δίνουν έξτρα κατοχές στην ομάδα μας».

Ο Βατούτιν δεν ξέχασε να σχολιάσει και την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αποκτήθηκε και εκείνος το περασμένο καλοκαίρι στην θέση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ: «Ο Μάικ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και σε έναν οργανισμό, όπως ο δικός μας, βρήκε γρήγορα τον εαυτό του και προσπαθεί με επιτυχία να είναι ο ηγέτης μας»