Βεζένκοφ: «Ασθένεια για μας το τρίτο δεκάλεπτο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σχολίασε το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα κι έδωσε το σύνθημα ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Φενέρ στο Φάληρο (2/1).

Βεζένκοφ: «Ασθένεια για μας το τρίτο δεκάλεπτο»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στη Μπαρτσελόνα, είχε ορισμένα εκπληκτικά διαστήματα ιδίως στη 2η περίοδο, ωστόσο τα μαζεμένα λάθη στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου του κόστισαν ακριβά.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 90-80: Τον πρόδωσαν τα λάθη του...

Μιλώντας για το παιχνίδι στην κάμερα της Nova, o Σάσα Βεζένκοφ επισήμανε την αδυναμία των «ερυθρόλευκων» στο κρίσιμο 3ο δεκάλεπτο, ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο (2/1).

Το πανόραμα της Euroleague: Δωδέκατος ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς, αλλά παλέψαμε ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο που περάσαμε και μπροστά στο σκορ. Kάναμε εύκολα λάθη στην 3η περίοδο, βρήκε εύκολα καλάθια η Μπαρτσελόνα.

Το λένε και οι προπονητές ότι τα πρώτα πέντε λεπτά της 3ης περιόδου είναι τα πιο σημαντικά, δεν ανταποκριθήκαμε και είναι μια "ασθένεια" που πρέπει να αποβάλλουμε. Έχουμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν φτάνει.

Ο επόμενος αγώνας είναι για μας τελικός απέναντι στη Φενέρ (2 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ). Πρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες μέρες, να επιστρέψει καλά και ο Νίκολα (Μιλουτίνοφ) και χωρίς σκαμπανεβάσματα να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Φενέρ. Είναι ίσως είναι το πιο κρίσιμο ματς της φετινής Euroleague για μας».