Πολ: «Πρέπει όλοι μας να κάνουμε το βήμα παραπάνω με την Μπαρτσελόνα»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην media day της ομάδας του τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε πρώτα να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ που δεν ακολούθησε την αποστολή και έπειτα να αποδράσουν με το διπλό.

Πολ: «Πρέπει όλοι μας να κάνουμε το βήμα παραπάνω με την Μπαρτσελόνα»

Μαζί με τον προπονητή του έτσι και ο Μπράντον Πολ έκανε και εκείνος τις δηλώσεις του στην media day της ομάδας του Πειραιά λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (27/12, 22:00).

Κεμζούρα: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς»

Ο Αμερικανός φόργουορντ στάθηκε πιο πολύ στην απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Βαρκελώνη, αλλά και στο ότι θα πρέπει να αντιδράσει και εκείνος και οι συμπαίκτες του για την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε ο Αμερικανός: «Ερχόμαστε από μια ήττα στο Βελιγράδι και πρέπει να αντιδράσουμε. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα εναντίον μιας υπερβολικά καλής ομάδας. Φυσικά, ο Μιλουτίνοφ είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Για αυτό τον λόγο όλοι μας πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να δώσουμε περισσότερα στην ομάδα από ότι κάνουμε συνήθως. Πρέπει να δώσουμε το 110% της απόδοσης μας εάν θέλουμε να φύγουμε με την νίκη».