Κεμζούρα: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς»

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» κάνοντας δηλώσεις στην media day του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (27/12, 22:00), τόνισε μεταξύ άλλων πως η Βαρκελώνη είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορεί να αγωνιστεί κάποιος, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του Πέσιτς εμπεριέχει εξίσου έμπειρους παίκτες με σταρ της, Νίκολα Μίροτιτς.

Κεμζούρα: «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς»

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (27/12, 22:00) τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαγκρουάνα» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κεστούτις Κεμζούρα, προέβη σε δηλώσεις σχετικές με την αναμέτρηση στην καθιερωμένη media day της ομάδας του.

Πολ: «Πρέπει όλοι μας να κάνουμε το βήμα παραπάνω με την Μπαρτσελόνα»

Ο Λιθουανός τεχνικός στάθηκε αρκετά στην έδρα των «μπλαουγκράνα» αλλά και τον υψηλό ρυθμό με τον οποίο αγωνίζεται το σύνολο του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενώ έκανε λόγο και το πολύ ποιοτικό αλλά και «βαθύ» ρόστερ των Ισπανών.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του: «Η Βαρκελώνη είναι ένα από τα δυσκολότερα μέρη για να αγωνίζεσαι. Η ομάδα είναι πολύ καλά ισορροπημένη και παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό. Παίζουν εξαιρετική άμυνα και έχουν παίκτες με ταλέντο και στις δύο άκρες του γηπέδου. Δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς, ο οποίος φυσικά είναι ο σταρ, αλλά έχουν ένα γεμάτο ρόστερ και πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».