Πολ: «Έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Ο Μπράντον Πολ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα αλλά και στην απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Πολ: «Έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (27/12, 22:00) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Κεμζούρα: «Ο Ρούμπιτ και ο Ριντ μπορούν να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ»

Ο Μπράντον Πολ σχολίασε το παιχνίδι τονίζοντας πως η αποστολή των Πειραιωτών θα είναι αρκετά δύσκολη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απουσία του τραυματία Μιλουτίνοφ λέγοντας πως το κενό του δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ στη Βαρκελώνη!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:«Είναι μια καλή ομάδα και παίζει καλό μπάσκετ αυτή την εποχή. Εμείς πάμε έχοντας προετοιμαστεί καλά. Πρέπει να παλέψουμε και να έχουμε στο μυαλό μας πώς θα νικήσουμε. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα πολλά ... όπλα τους. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει πολλούς παίκτες, αλλά κι εμείς έχουμε παίκτες με ταλέντο».

Οι διαιτητές του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Για την απουσία του Μιλουτίνοφ είπε:«Ο Μιλουτίνοφ δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί, αλλά υπάρχουν παίκτες που ανυπομονούν να βρεθούν στο παρκέ και να παλέψουν».