Κεμζούρα: «Ο Ρούμπιτ και ο Ριντ μπορούν να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ από το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague. 

Κεμζούρα: «Ο Ρούμπιτ και ο Ριντ μπορούν να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ»

Στη Βαρκελώνη δοκιμάζεται την Παρασκευή (27/12, 22:00) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του γόνατο.

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ στη Βαρκελώνη!

Λίγο πριν την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» ομάδας ο προπονητής των Πειραιωτών, Κεστούτις Κεμζούρα αναφέρθηκε στην απουσία του Σέρβου δηλώνοντας:«Είναι σημαντική η απουσία του Μιλουτίνοφ, αφού αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Ο Ρούμπιτ και ο Ριντ όμως έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν».

Οι διαιτητές του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Για το παιχνίδι με τους Καταλανούς είπε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Διαθέτει ταλέντο και αθλητικά προσόντα, ενώ παίζει καλή άμυνα. Είναι ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να δείξουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ και να κάνουμε λίγα λάθη».

Πολ: «Έχουμε παίκτες με ταλέντο»

Για τον Νίκολα Μίροτιτς τόνισε: «Δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς. Θα πρέπει να περιορίσουμε το παιχνίδι του αλλά δεν είναι ο μόνος. Κάθε παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνος».