Ολυμπιακός: Προβληματίζουν τα αποτελέσματα, κομβικό το ματς με την Μπαρτσελόνα

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα έδωσε τροφή για... σενάρια. Τι ισχύει για το μέλλον του Κεμζούρα στον πάγκο των Πειραιωτών και η είδηση για τον Τόμιτς!

Ολυμπιακός: Προβληματίζουν τα αποτελέσματα, κομβικό το ματς με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φέτος παρουσιάζει δύο πρόσωπα και το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει αρκετά τους διοικούντες οι οποίοι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Στη Σερβία μιλάνε για προσέγγιση της διοίκησης της ομάδας του Πειραιά στον Μίλαν Τόμιτς, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει πλησιάσει επίσημα τον Σέρβο.

Αυτό ίσως και να συμβεί στο μέλλον, όμως μέχρι στιγμής προκύπτει στήριξη στον Κεμζούρα. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τη στιγμή που γράφεται το κείμενο αυτό δεν έχουν στο μυαλό τους την άμεση αντικατάσταση του Λιθουανού ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ως πρώτος προπονητής έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Όμως όπως κάθε προπονητής, έτσι και ο κόουτς Κεμζούρα κρίνεται από τα αποτελέσματα. Όσο εμφανής και να είναι η δουλειά που έχει κάνει, αν ο Ολυμπιακός δεν βρει τον τρόπο να μη χάνει αγώνες που θεωρούνται σημαντικοί για το μέλλον του στη φετινή Euroleague δεν θα πρέπει να αποκλείουμε κανένα σενάριο.

Κομβικό θεωρείται το ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την Μπαρτσελόνα. Αν οι Πειραιώτες γνωρίσουν ήττα με πολλούς πόντους στην Ισπανία, τότε δεν θα πρέπει να αποκλείεται η αντικατάσταση του κόουτς.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ότι και να ισχυρίζονται οι Σέρβοι για τις επαφές με τον Τόμιτς, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι δεν υπάρχει σκέψη να αντικατασταθεί ο Κεμζούρα. Φυσικά, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Οι Αγγελόπουλοι δεν είναι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ και συνήθως στηρίζουν τις επιλογές τους, όμως πάντα πράττουν με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Έτσι θα κάνουν και τώρα.

Με αυτά τα δεδομένα, καταλαβαίνει κανείς ότι ο αγώνας κόντρα στη... διαστημική φέτος Μπαρτσελόνα ίσως να καθορίσει τις εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι της χώρας...