Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Κεμζούρα, στο βάθος Τόμιτς...

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αποκλείεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όπως ισχυρίζονται πηγές από τη Σερβία. 

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Κεμζούρα, στο βάθος Τόμιτς...

Εξελίξεις αναμένονται από αύριο, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά με πληροφορίες να θέλουν τον κόουτς Κεμζούρα να περνάει συνεχώς από «εξετάσεις».

Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και στην ΚΑΕ υπάρχουν επαφές μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και την αγχωτική νίκη επί της Χίμκι στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός αν και κυριαρχούσε επί 28 λεπτά στο παρκέ βρέθηκε τελικά με την πλάτη στον τοίχο και κόντεψε να το χάσει.

Ολυμπιακός: Σενάριο από τη Σερβία για Τόμιτς!

Την ώρα που το μέλλον λοιπόν του Κεμζούρα είναι αμφίβολο, στη Σερβία ολοένα και ακούγεται πιο έντονα το όνομα του Μίλαν Τόμιτς ο οποίος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Λιθουανού εφόσον αποφασίσει κάτι τέτοιο η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος έχει συνδέσει την καριέρα του με την ομάδα του Πειραιά στην οποία υπήρξε παίκτης και αρχηγός της, ενώ έχει κάτσει και στον πάγκο της ως βοηθός προπονητή.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να του δώσουν και τη θέση του πρώτου προπονητή και αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί πολύ σύντομα...