Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προς ανανέωση Ουίλμπεκιν και... Σφαιρόπουλος!

Όπως αναφέρουν αρκετά ισραηλινά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ισραήλ ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου τόσο στον Σκότι Ουίλμπεκιν όσο και στο «μυαλό» του πάγκου της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Προς ανανέωση Ουίλμπεκιν και... Σφαιρόπουλος!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποιεί μια από τις πιο αποδοτικές σεζόν στην ιστορία της στην EuroLeague (9 νίκες 3 ήττες), και ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να φέρει τους Ισραηλινούς σε τροχιά άνετης πρόκρισης στα φετινά play-offs, είναι φυσικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η δουλειά που έχει κάνει ο Έλληνας τεχνικός εδώ και 2 σεζόν, φαίνεται πως έχει βρει θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους της Μακάμπι, οι οποίοι σκοπεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες Μέσων του Ισραήλ, να κάνουν πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, που εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της Μακάμπι παρόλα αυτά δεν σταματά εκεί, καθώς πρόκειται να κάνει ακόμα μια πρόταση ανανέωσης συμβολαίου σε έναν εκ των κορυφαίων από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Σφαιρόπουλος, τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Θυμίζουμε πως το νυν συμβόλαιο του Αμερικανού λήγει το καλοκαίρι του 2021, όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επέκταση του.