Αταμάν: «Η Φενέρμπαχτσε έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη»

Ο τεχνικός της Εφές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του τουρκικού ντέρμπι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας την ερχόμενη Πέμπτη (12/12).

Αταμάν: «Η Φενέρμπαχτσε έχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη»

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Εφές το βράδυ της Πέμπτης (12/12, 19:45) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague σε ένα κλασσικό τουρκικό ντέρμπι.

Στο πλαίσιο αυτό ο προπονητής της πρωτοπόρας Εφές, Εργκίν Αταμάν, προέβη σε δηλώσεις σχετικές τόσο με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος του, όσο και για τον αντίπαλο προπονητή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο και θεωρεί κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε: «Η Φενέρμπαχτσε έχει τον καλύτερο προπονητή και ένα από τα μεγαλύτερα ρόστερ σε όλη την EuroLeague. Η θέση που βρίσκεται στην βαθμολογία δεν αντιστοιχεί στην προοπτική που έχει σαν ομάδα. Μαε περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως έχουμε κερδίσει 5 πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στην φετινή σεζόν της Ευρωλίγκας. Το βράδυ της Πέμπτης, παίζοντας με έξυπνο και ήρεμο τρόπο το παιχνίδι μας, θα καταφέρουμε να κυριαρχήσουμε στο παρκέ και να πάρουμε την νίκη.»