Η Μακάμπι για Τρινκιέρι

Πολύ δύσκολα να μείνει ο Σπάχια στην ομάδα του Τελ Αβίβ μετά τις κακές εμφανίσεις και την άσχημη κατάσταση στα αποδυτήρια.

Η Μακάμπι για Τρινκιέρι

Οι διαδοχικές αποτυχίες της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ο Σπάχια. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της "ομάδας του λαού" μοιάζει δεδομένη. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον τεχνικό της Μακάμπι είναι πολύ βαρύ και ήδη οι ιθύνοντες του συλλόγου αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η διοίκηση της Μακάμπι παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος μετά το διαζύγιο με τη Μπάμπεργκ είναι ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν προπονητή που αρέσει στους Ισραηλινούς και μάλιστα δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν και επαφές με την πλευρά του προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της "ομάδας του λαού".

Όλα δείχνουν, πάντως, ότι ο Σπάχια θα αποτελέσει παρελθόν για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού τόσο η κακή εικόνα της ομάδας όσο και η ανεξέλεγκτη κατάσταση στα αποδυτήρια έχουν δημιουργήσει πολύ άσχημο κλίμα γι' αυτόν.