Μεσίνα: «Ανεξάρτητα από το τι λέει η βαθμολογία ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο Ετόρε Μεσίνα δήλωσε για τον αγώνα της Παρασκευής (29/11, 21:30) πως ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεται έχει μια πολύ καλή ομάδα και προέρχεται και από ένα σπουδαίο διπλό στο Βερολίνο.

Μεσίνα: «Ανεξάρτητα από το τι λέει η βαθμολογία ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 11η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ την Παρασκευή (29/11, 21:30) και ο Ετόρε Μεσίνα έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων».

Κεμζούρα: «Ποιότητα και συγκέντρωση για 40 λεπτά με Αρμάνι»

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του Πειραιά είναι πολύ καλή ανεξάρτητα με το τι λέει η βαθμολόγια, προέρχεται επίσης και από σπουδαία νίκη στο Βερολίνο. Συν τοις άλλοις ο Μεσίνα δήλωσε πως τεχνικά οι παίκτες του Κεστούτις Κεμζούρα είναι πολύ καλοί στο low post με παίκτες επιπέδου όπως επίσης και στο pick n' roll παιχνίδι.

Βεζένκοφ: «Δεν πρέπει να κάνουμε βήμα προς τα πίσω»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ανεξαρτήτως τι λέει η βαθμολογία, ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από μία σπουδαία νίκη στο Βερολίνο. Έχει την καλύτερη σύνθεση στην Εuroleague όσον αφορά στο low post παιχνίδι με τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη και Ρούμπιτ».

«Παράλληλα, και το pick n' roll παιχνίδι τους είναι σε υψηλότατο επίπεδο, χάρη στους Σπανούλη και Ρότσεστι που είναι πολύ καλοί δημιουργοί. Συνεπώς, η άμυνα κοντά στο καλάθι θα έχει μεγάλη σημασία, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι» κατέληξε.