Βεζένκοφ: «Δεν πρέπει να κάνουμε βήμα προς τα πίσω»

Να μην χάσει άλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός τόνισε ο Σάσα Βεζένκοφ ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Βεζένκοφ: «Δεν πρέπει να κάνουμε βήμα προς τα πίσω»

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (29/11, 21:30) στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο για την ενδέκατη αγωνιστική της EuroLeague.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες ήττες.

Για την Αρμάνι είπε: «Η Αρμάνι έχει βρει ρόλους και χημεία, έχει παίκτες με ποιότητα. Δεν είναι η επιπόλαια Αρμάνι των προηγούμενων ετών. Έχει έναν προπονητή - θρύλο και η αξία της φαίνεται και από τη θέση της στην κατάταξη. Παίζει πολύ καλο μπάσκετ και πρέπει να έχουμε 100% συγκέντρωση, να είμαστε πολύ σκληροί και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ για να νικήσουμε».

Για την βελτίωση του Ολυμπιακού, απάντησε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει και στο Μόναχο για να πούμε ότι είμαστε τέλεια. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία και σιγά σιγά νομίζω ότι θα παίζουμε όλο και καλύτερα. Δεν πρέπει να κάνουμε βήμα προς τα πίσω, έχουμε χάσει ήδη πολλά ματς στην έδρα μας και θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στη δύσκολη συνέχεια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να είμαι πνευματικά έτοιμος. Αγωνιστικά είμαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως με χρειαστεί. Θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας και τον Ουίλι (σ.σ. Ριντ), αλλά όσοι είμαστε στο γήπεδο, θα δώσουμε το 100% για το πολυπόθητο αποτέλεσμα».