Σβεντ: Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα

Ο Αλεξέι Σβεντ μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague και αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον οποίο οι Ρώσοι κέρδισαν με 78-61.

Σβεντ: Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα

Ο Ρώσος φόργουορντ επεσήμανε ότι η ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ με 28 πόντους είχε κάνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να «στοχεύσουν» τον αγώνα της Μόσχας κόντρα στους «πράσινους» και να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απλά θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ, όπως κάθε άλλη ομάδα στην Euroleague. Μιλήσαμε μεταξύ μας για τα πράγματα που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να παίξουμε καλύτερα. Τώρα παίζουμε καλύτερα, πιο πολύ ως ομάδα. Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα και αυτά είναι τα πιο σημαντικά για όλους. Θα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο.

Πρέπει να πάμε ένα ματς την φορά. Μπορεί να παίξεις εξαιρετικά μια μέρα και την επόμενη να μην καταφέρεις να είσαι στο ίδιο επίπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παίζεις συχνά κάθε βράδυ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θυμόμασταν ότι είχαμε χάσει με 28 πόντους. Θέλαμε πολύ να τους νικήσουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας.

Ναι, με βοηθάει πολύ ότι οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου με εμπιστεύονται. Οι συμπαίκτες μου με βρίσκουν για ανοιχτά σουτ και κάνουν καλά σκριν για να σουτάρω. Είναι ομαδική δουλειά. Αν οι συμπαίκτες σου σε εμπιστεύονται τόσο, είναι ευκολότερο να τα πας καλά. Θα ήθελα να πω ένα "ευχαριστώ" σε όλους. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε νίκες. Δεν έχει σημασία αν βάλεις πολλούς πόντους και χάσεις. Το σκοράρισμα είναι καλό για εμένα, αλλά το πιο σημαντικές είναι οι νίκες».