Λάντρι Νόκο: «Πραγματικό τεστ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο παίκτης της Άλμπα Βερολίνου, μέσω δηλώσεων του τόνισε μεταξύ άλλων πως η αυριανή (21/11, 21:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους θα αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο τεστ τόσο για εκείνον όσο και για τους συμπαίκτες του. 

Λάντρι Νόκο: «Πραγματικό τεστ το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Λάντρι Νόκο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενόψει του αυριανού (21/11, 21:00) αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της EuroLeague και τόνισε μεταξύ άλλων πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εκείνον προσωπικά αλλά και για τους συμπαίκτες του, ενώ σχολιάζει και το γεγονός πως μετά από τόσα παιχνίδια εκτός έδρας, θα αγωνιστούν ξανά μπροστά στο κοινό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμερουνέζου σέντερ: «Νιώθω πως σαν ομάδα επιτέλους βρήκαμε λίγο ρυθμό βλέποντας την μπάλα να μπαίνει πολλές φορές στο καλάθι. Τα παιδιά έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και γενικά υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, η οποία μας κάνει να ανυπομονούμε να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.

Παίζοντας ως αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι ένα πραγματικό τεστ, επειδή έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες. Αλλά μετά από τόσα παιχνίδια εκτός έδρας είναι πολύ καλό το να αγωνιζόμαστε ξανά μπροστά στο κοινό μας».