Δέδας: «Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο τέλος»

O Κώστας Δέδας αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού στο Μόναχο και στάθηκε στο γεγονός πως οι Πειραιώτες άφησαν τους Γερμανούς να νιώσουν άνετα στη τέταρτη περίοδο. 

Δέδας: «Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο τέλος»

Ο βοηθός του Κεστούτις Κεμζούρα, Κώστας Δέδας, δήλωσε: «Δώσαμε γρήγορα το μπόνους των φάουλ στο 33' στη τελευταία περίοδο. Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα και έβαλαν 30 πόντους. Η καλή άμυνα μας έδωσε αυτοπεποίθηση στα προηγούμενα δεκάλεπτα, αλλά στο τέλος μας πλήγωσε.

Μιλήσαμε με τον Γουέιντ. Του δώσαμε μία δεύτερη ευκαιρία. Εφόσον κάνει αυτό που του λέει ο κόουτς, ο Μπάλντγουϊν θα παίζει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Κόντρα στη Μπάγερν ήταν εξαιρετικός. Η Άλμπα έχει καλή ομάδα, παίζει πολύ επιθετικά. Παίζει όπως θέλει απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Παίζει γρήγορα, ποντάρει στα πολλά τρίποντα, πηγαίνει σε υψηλά σκορ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο Σίκμα κοντά στο καλάθι.

Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, είναι αλήθεια αυτό και αναμφίβολα η αναλογία ασίστ/λάθη μας πλήγωσε. Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε αυτό το κομμάτι και να το βελτιώσουμε. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείριση».